Thema Heerlijk, Winter Tide … Beijing Global Resort opende warm hart "wintervakantie"

Thema Heerlijk, Winter Tide … Beijing Global Resort opende warm hart "wintervakantie"

Tijdens de wintervakantie heeft Beijing Global Resort in totaal meer dan 100 perifere items, waaronder kleding, accessoires, huishoudelijke artikelen, souvenirs en andere categorie?n. Onder hen zal het plezier van interessante kleine gele mensen de ijs- en sneeuwspelers opnemen, lam, oorbeschermers, sjaals, beschermkussens, warme handkussens, enz. Vitaliteit vol sporten. Het park lanceerde ook een klein-jeurower unicorn-serie, de Jurassic World-serie, de vervorming van de winterproducten. Daarnaast zal Beijing Global City Avenue ook winteractiviteiten openen.

"Global City Avenue Colorfide Night" is de sfeer laten zien dat Beijing Global City Avenue speciaal in deze wintervakantie aanwezig is. Om 17:00 uur zal het elke dag worden opgevoerd voor de City Avenue Cinema. Toeristen zullen spelen in een rijke vakantie Sfeer. Nieuw patroon van winternachten. Het is de moeite waard om te vermelden dat om de toeristen winter te laten spelen, de Olympische Winterspelen, de kerngebied van het Peking Global Resort zal een ijsbaan bouwen en van plan zijn om in de nabije toekomst te werken.

Veilig, het warme hart, twee resorts, "accommodatie-pakketten", "in vergelijking met de universele studio’s op andere plaatsen, hier is het aantal toeristen dat het sneeuw Global Themapark kan ervaren.

Volgens de relevante persoon die verantwoordelijk is voor het Global Resort Beijing, om het comfort van toeristen in de winter te vergroten, is Beijing Global Resort gebouwd in het ontwerp van ongeveer 2/3 van de ritten en plaatsen in binnen of overdekte ruimte. In De nabije toekomst, sommige openluchtwachtzones in Peking Global Resort zijn ook uitgerust met verwarmingsapparatuur. Sommige binnendrinkwaterplatforms en parkrestaurants bieden ook warm water aan toeristen.

Kung Fu Panda-poorten is bijvoorbeeld de hele overdekte schilderachtige plek, zelfs als het erg koud buiten is, kunnen bezoekers hier genieten van een verscheidenheid aan service-ervaring. Zelfs in de winter zijn sommige binnenplekken nog steeds groen, breng meemmerlijke ervaring mee voor toeristen. Sommige outdoor-entertainment- en prestatieprojecten worden aangepast aan de kamer volgens het weer en de temperatuuromstandigheden, en sommige rijlijst en recreatieve faciliteiten zullen ook de werktijd aanpassen aan de temperatuur en de weersomstandigheden. In de transformatoren zag de reporter dat toeristen niet te koud zijn in de openingszone van het gerucht. "Het park heeft warme waterpunten en verwarmingspunten, weerkoude of wachtrijende piekuren toegevoegd, de verwarmingsapparatuur is op elk moment ingeschakeld.

".