[Doe praktische dingen, zie Yingze] focus op "Ik ben erg beschaamd", doe praktische dingen voor de massa’s

[Doe praktische dingen, zie Yingze] focus op "Ik ben erg beschaamd", doe praktische dingen voor de massa’s

  Om het onderzoekseducatie in een diepe partijgeschiedenis verder te introduceren, "Ik heb ge?mplementeerd" Ik doe praktische dingen voor de massa’s "Oefenactiviteiten voor specifieke acties, Taiyuan City Yingze District Comité Propaganda Afdeling passeert de belangrijkste persoon die de leiding heeft over het apparaat, De toonaangevende kaders van de inspectie- en motivatiepartijen transformeren de resultaten van leeronderwijs in de resultaten van de mensen.

In dit onderwerp liep ik de straat in. Sinds de ontwikkeling van de partijgeschiedenis, de Yingze Street, het Yingze-district, de Taiyuan City, heeft zich nageleefd aan het daadwerkelijke vertrek, diepgaande ontwikkeling van "Ik doe praktische dingen voor de massa’s", reageert actief op, reageert op tijd, en lost de "oproer van problemen" van de bewoners.

  Om de basisvoorwaarden te verbeteren, bouwen geleidelijk functionele, servicegerichte gemeenschappen, voldoen aan multi-level behoeften van bewoners, in 2021, zal Yingze Street toenemen van de oorspronkelijke 208 vierkante meter van de oorspronkelijke 208 vierkante meter, Shuang Tasi Street, de Tweede gemeenschap 150 vierkante meter stijgen tot 360 vierkante meter, die allemaal eigen eigendom zijn en de drager van de massa verrijken en hardware- en software-dubbele verbetering behalen.

Op dit moment versnellen negen gemeenschappen in Yingze Street de bevordering van nieuwe, verandering en expansie. Volgens de statistieken, sinds 2021 is Yingze Street 70 oude gemeenschappen, 218 gebouwen, met 11044 huishoudens, met een bouwoppervlakte van ongeveer 10.000 vierkante meter; "drieweg één industrie" transformatie Voordelen 27 Communities, momenteel 1 gemeenschap is voltooid; Energiebesparende transformatie omvat 28 gemeenschappen en 89 gebouwen. Op dit moment hebben meer dan 400 inwoners ramen vervangen en de implementatie van 1500 vierkante meter externe wandisolatie. Tegelijkertijd zijn de straten verblijft bij ouderen om te verblijven, en de oude familie van de oude mensen en de ouderenfamilie zijn toegelaten. Vanaf nu zijn er 29 bouwwegen en 357 gezinnen hebben de nadelige aanpassing voltooid . Sloop van particuliere complimenten, standaardiseren de rectificatie van de deurplaque, om het gebouw te maken, 17 parkeerplaatsen toe te voegen … als het belangrijkste project van Yingze Street, "doe ik praktische dingen voor de massa’s", de uitgebreide managementresultaten van jeugd Oost Straat.

Op dit moment bouwt Jeugd East Street actief een niet-rokende wijkmarkt. Bovendien besteedt Yingze Street aandacht om de kwaliteit van het leven van de ouderdom te verbeteren, zodat "ouderdom" wordt "genoten". Op dit moment is de Cafetaria in de Gemeenschap in een Gemeenschap in de Ringstraat van Nanni in gebruik genomen en is de Gemeenschapskantine in de tweede Gemeenschap in de Staatsweg in aanbouw.

Yingze Street is een 346 90-99-jarige mensen van 90-99, met in totaal 131.5600 yuan; voor een honderd jaar oude man, een totaal van 28.000 yuan; het jiujiu Chongyang-festival Condoleances tot 41 Oud Mensen, in totaal 12.300 yuan.

  Su Gu Yingzhi District Comité Permanent Comité, Yingze Street Party Werkcomité Secretary Su Guofei zei dat de volgende stap praktische goede dingen voor de massa’s doen.