Ze stuurden 19 dagen baby’s naar hun ouders

Ze stuurden 19 dagen baby’s naar hun ouders

  Wang Jianlu, Chen Si Meng, een familie, drie, succesvolle reünie. "Baby, wanneer kunnen we je zien?" Angstig Wang Jianlu, Chen Si Dream, ontbreekt elke dag. Aan het begin van mijn ouders hebben ze de kinderen die net 10 dagen hebben geboren te zien.

  Om 1 uur in de ochtend van november, een auto die uit Shangrao City kwam, stopte stabiel op de bovenste lead Snelway Lead Mountain Card. In de nachtelijke nacht van hoge wind lijken de gele autolichtingen doorschijnend.

  Vrijwilligers dragen beschermende kleding Ji Jinxing hebben het kind zorgvuldig uit de auto uitgegeven en gaf het aan de precisie van het medicijn. Wang Jianlu, die bewaakt, gaat vooruit, nam de zoon gewikkeld in rode deken, en zei: "Bedankt". Baby hersteld, ouders konden de baby niet ophalen die op 20 oktober werd geboren vanwege ontsteking van ooginfectie, op 29 oktober, werd verzonden naar Shangrao Maternal en Child Health Hospital.

"De dokter zei dat ze na de dokter in het ziekenhuis moet worden opgenomen, omdat het kind te klein is, alleen in de isolatiebox van de pasgeboren kinderen." De moeder van het kind Chen Si Dream vertelde verslaggevers. Volgens het ziekenhuis zonder familie begeleidende vereisten verliet Chen Si Dream en haar man het ziekenhuis om terug te keren naar het hoofdgebouwhuis, wachtend op het kind om te genezen en ging toen naar huis.

  Op 30 oktober werd de lead-berg plotselinge epidemische situatie, de hele provinciestad een epidemisch preventie en controlegebied.

"Het kind wordt op de dag gelost, de epidemie moet ook zijn verstreken." Chen Si’s dromen mediteerden. Op 5 november, het ziekenhuis genaamd Chen Si’s Dream genaamd, zijn de ogen van de baby genezen.

Complexe emoties gieten onmiddellijk het hart van dit jonge stel.

"De epidemie is nog niet be?indigd, we kunnen de hoofdberg niet uitstaan, hoe de baby op te halen" Chen Si Dream huilde. In een paar dagen zei het paar tot het ziekenhuis om naar de huidige situatie van de baby te luisteren, terwijl de familieleden en vrienden van Shangrao, maar ze niet hielpen.

  Multi-Party Help, de vrijwilligers zijn bereid om te helpen met de baby uit het ziekenhuis, Chen Si Mong gaf niet op, ze stuurde een hulp in veel wechat-groepen.

Na een paar keer, CHEN SI DREAM CONTACT MET VOLGENS WILT JI JINXING, de andere partij, de andere partij in detail en beloof dan het verzoek. "Voor de ouders, kan ik de stemming van haar begrijpen om het kind te missen, ik ben bereid om haar te helpen moeilijkheden op te lossen.

"Op de ochtend van de 10e, Ji Jinxing en Reporter video verbonden in Shangrao City," is Ji Jin Xing aarzelend. "Tenslotte kende hij geen mensen." "Chen Si Meng vond veel informatie van Ji Jinxing: 2019 is geselecteerd" China Good People People List ", 2020 ontving de titel van" Jiangxi Province om New Corona Pneumonia Epidemie te bestrijden ", werd toegekend" Jiangxi Province Excellent Communistisch Party Lid "Titel .. . "Leraar Ji is een persoon die de moeite waard is om te vertrouwen en toevertrouwde.

"Vind meer dankzij Multi-Party, Chen Si Dream hoopt hopers de vrijwilligers die niet hebben ontmoet.

  Voor speciale perioden zijn pasgeborenen niet aanwezig, en de vrijwilligers zullen hun kinderen oppakken, waardoor Shangrao City Maternal en Child Health Hospital wordt.

Speciale dingen zijn speciaal.

Op 8 november besloot het ziekenhuis om vrijwilligers hun kinderen op te halen, maar ze hebben ouders nodig om een ??kopie van het boek van de opdracht en het relevante geboortecertificaat van het kind te geven.

  Ga heen en weer, de baby zal terugkeren naar de ouders naar het Hof om het ermee eens te zijn, en de droom van Chen Si zal Ji Jinxing naar de Wechat sturen. Ji Jin Xing Antwoord: The Lead Mountain in de avond. "Gezien het feit dat ik een mannelijke kameraad ben, zal de naam van de vrouwelijke kameraden handiger zijn om het kind op te halen, vond ik het feestlid vrijwilligers ji junyi, maar ook wel de 17-jarige dochter genoemd." 8 november, drie Vrijwilligers Als je niet kunt eten, start je vanaf Shangrai. Ze gingen eerst naar Lood Mountain om de gerelateerde bewezen materialen van de baby te krijgen en twee uur terug naar het ziekenhuis. De dokter knuffelt de baby uit de incubator en overgedragen zorgvuldig aan Ji Jinxing en vulde het hele proces van overdracht van de baby’s. De auto van Ji Jinxing wordt opnieuw geopend voor de hoofdberg.

  Een hele nacht gingen drie vrijwilligers naar en van 4 keer.

De koplampen openen de nacht, verlicht het hart van Wang Jianlu.

  "In de auto, heeft Ji Junli het kind altijd in de hand geknuffeld, probeer een stabiele houding te behouden. Kijken naar de gemoedsrust van de baby, voelen we allemaal heel gelukkig.

"Ji Jin Star zei. Op dit moment is de buitentemperatuur niet 10 graden geweest. De zorgvuldige ji jinxing heeft de auto verwarming toegenomen. Ji Jinxing’s auto is erg traag, zeer stabiel, en ik ben bang om de baby in slaap te wekken .

Minder dan een uur rijden, deze keer duurde hij anderhalf uur.

  Drie vrijwilligers kwamen naar huis. Het is al 3 uur in de volgende ochtend, en ze hebben een mestdag. Op de ochtend van 10 november ging Wang Jianlu, Chen Si’s vrouw thuis in een warme zonneschijn, en de baby sliep heel goed in de armen van haar moeder.

(Li Zheng).