Ziel stimuleert opnieuw het unieke concept van Zendai Society, aantrekkelijker

Ziel stimuleert opnieuw het unieke concept van Zendai Society, aantrekkelijker

Interpersoonlijke communicatie heeft de overgrote meerderheid van het dagelijks leven van de mensen bezet, en dit de meesten van hen zijn beperkt tot sociale ge?nteresseerde mensen, en zelfs sociale toepassingen zijn bijna homologe sociaal. Om deze traditie te doorbreken, heeft Soul Geplefd Interessance Social Mobility een nieuw sociaal mogelijk mogelijk gemaakt. In inzicht in de Soul Founder, zulpp Z de volgende kenmerken van de volgende kenmerken die meer populaire sociale manieren zijn. De echte samenleving is online. Het wordt benadrukt dat de ziel fit is, en je zult jezelf met een nieuwe persoon laten zien. Het is gebaseerd op de bovenstaande logica. In de afgelopen vijf jaar heeft de ziel continu zijn platformfunctie verbeterd, een volledige uitdrukking van zichzelf opgebouwd en op dezelfde manier een sociaal platform vond. Soul Founders Special Assistant Huang Ziyang In de vorige geopenbaarde gegevens, kunt u ook de mate van liefde voor sociale ruimte zien geconstrueerd door Soul. In maart 202 heeft het Soul-platform al meer dan 15 dagen een maandelijkse actieve dag.

Een van de 15-daagse gebruikers die in december 2020 actief zijn, handhaven% van de gebruikers nog steeds dezelfde activiteit na drie maanden.

Soul’s Day-gemiddelde Dau is 24 keer, de hoogste industrie en de Daily Dau gebruikt de lengte van 40-50 minuten. In het interactieve tarief tonen Soul-gebruikers ook extreem hoge activiteit. Volgens gegevens in maart 202 neemt% van de MAU deel aan berichten, opmerkingen of privéchats, enz. In de diepte-interactie van anderen, verzendt% van de DAU particuliere chatberichten en het gemiddelde van 62-punt-tot-punt Berichten worden elke dag verzonden.

Wat is sociaal universum? Dit jaar is het concept van Yuan Coso vuur, met een generatie sociale reuzen Facebook officieel transformeert Yuan Cosmic Corporation, het is een nieuwe high in het vuur van de Yuan Coso. In de opvatting van Facebook-oprichter kan Zachberg, in de Yuancosian, iedereen hun favoriete virtuele beeld gebruiken, en alle activiteiten kunnen in de virtuele ruimte worden voltooid, of ze nu werken, sociaal, etc. Soul3D is knijpen, het sociale en yuan-universum is eenvoudig en patchen, is het om een ??volledig concept van sociaal universum te bouwen? In feite wordt zelfs in de industrie de ziel in het sociale universumconcept van de industrie ook onderzocht in de ontwikkelingsrichting van de aanpassing van de industrie. Al in de vroege 2021 werd ziel voor het eerst voorgesteld om een ??sociaal universum in de industrie te bouwen. Als het Yuan-universum de volgende stop van internet is, dan is de Z-generatie het begin van de Yuanyuan.

In ieder geval kunnen mensen sociale activiteiten niet verlaten en de volgende generatie sociale scènes is sociaal universum.

Onder de definitie van ziel verwijst het sociale universum naar een virtuele wereld met realiteit, real-time online, hier kunnen mensen hun eigen virtualisatie gebruiken en een verscheidenheid aan meeslepende sociale scènes ervaren op basis van hun eigen rentekaarten of aanbevelingen., Communiceer Communiceer , entertainen, uiteindelijk vind ik een sociale verbinding samen in een echte ervaring, en vind uiteindelijk een sociale verbinding. Hoewel sommige mensen heel ver weg lijken te zijn van de film "Number Player" en "Out of Control Players", is de virtuele wereld van "Out of Control" nog steeds ver weg, maar de levens van mensen hebben een versnelde digitalisering versneld Sociaal universum Het wordt ook langzaam gevormd, ziel is een typische vertegenwoordiger.

Verwijst naar ziel om in het sociale universum te snijden. Soul Founders Special Assistant Huang Ziyang ontwikkelt over het algemeen zijn ontwikkeling.

In de afgelopen jaren zijn een grote hoeveelheid sociale activa en inhoud ecologie op het zielplatform gestort en de meeslepende interactieve ruimte gebouwd door de ziel, zodat de ziel zijn mogelijkheden ziet om in het metamornage-concept te snijden. Tegelijkertijd hebben gebruikers in soul-observaties over het algemeen het verlangen en de vraag naar virtuele wereldelementen.

Virtual Reality, kunstmatige intelligentie, en zelfs draagbare apparatuur, alle industrie?n met betrekking tot Yuancai worden snel ontwikkeld en verschillende factoren hebben de bepaling van de ziel aan het sociale universum bepalen.

Soul Personality Mall Huang Ziyang Ook eerlijk gezegd is het concept van Yuancosian nieuw, vooral in de vroege ontwikkeling van het technische niveau.

Maar voor de ziel is het een visie die de ontwikkeling van de lange termijn waard is, die in overeenstemming is met de ontwikkelingsrendel van internet, en ook in overeenstemming is met veel gebruikers.

Soul is toegewijd aan het gebruik van technische mogelijkheden, het opgraven van platformgebruikersbehoeften en -functies en biedt voortdurend de functie en de vraag naar gebruikers om de wereld van de wereld te ontmoeten en uiteindelijk een compleet sociale universumruimte te bouwen.

Soul is populair bij jonge mensen sinds de lancering van de lijn in 2016, en het unieke socialeidee van TA kan nauwkeurig vastleggen en bijhouden met de sociale houding van jongeren.

Het voorstel van het sociale universum maakt ook de ziel op grote schaal betrokken, wat is de aanwezigheid van het toekomstige sociale power universe? Laten we wachten en zien.

Disclaimer: De markt is riskant, kies voorzichtig! Dit artikel is alleen ter referentie, niet voor handelsbasis.