Yunnan Chengjiang binnenlandse afvalverbrandingscentrale zal naar verwachting aan het einde van het jaar in gebruik worden genomen

Yunnan Chengjiang binnenlandse afvalverbrandingscentrale zal naar verwachting aan het einde van het jaar in gebruik worden genomen

Verduidelijking van Chengjiang binnenlandse afvalverbrandingscentrale.

Zeng Yingying was verder de onschadelijkheid, reductie van stedelijk afval, reductie en hulpbronnenbehandeling verder te verbeteren. De provincie van Yunnan Chengjiang heeft gestaag de bouw van binnenlandse afvalverbrandingspanningsprojecten gepromoveerd, die naar verwachting door dit jaar wordt gebouwd en in gebruik wordt gebouwd en in gebruik wordt gebouwd.

Nadat het project in gebruik wordt genomen, zal veel afval in Chengjiang City "afval in Treasure" veranderen. "

Het betreden van de bouwplaats van het binnenlandse afvalverbrandende stroomgeneratieproject van Chengjiang City in Jiun Town, Chengjiang City, is slechts een grote machines druk, en werknemers zijn strakke en ordelijke constructie.

De plaatsvervangend directeur van Chengjiang City afvalverbrandingsbehandelingscentrum heeft ge?ntroduceerd dat de hoofdstructuur van de afvalverbrandingsinstallatie 95% heeft voltooid en de uitvoering van de installatie van de apparatuur is ongeveer 45%. Het zal naar verwachting aan het einde van dit jaar worden gebouwd.

Volgens rapporten, Chengjiang City’s Binnenlandse Afvalverbranden Power Generation Project met de bouw in maart 2020, met een totale investering van miljarden, projectconstructie dagelijks, 300 ton binnenlandse vuilnis, 1 set van 300T / D mechanische oven productielijn, 1 set van 6 MW Steam Turbine-generatoren, ondersteunende bouwafvalwarmte ketelsysteem, rookgaszuiveringssysteem, rookgas online monitoringsysteem en uitleckaat, asverwerkingssysteem.

Nadat het project is voltooid, is het onschadelijk om elk jaar 99.900 ton binnenlands vuilnis te hanteren (333 dagen na jaarlijkse looptijd), en de jaarlijkse energieopwekking is ongeveer 108kWh. Het percentage permeabele vloeibare productie is ongeveer 20.000 ton, en de behandeling heeft bereikt "Waterwater water water water waterkwaliteit voor stedelijke rioleringregeneratie" (GB / T19923-2005).

Bovendien kan de resulterende slak ook worden gebruikt, baksteen of als bouwmateriaal, bestratingaggregaat, enz. Om hulpbron opnieuw te bereiken. De plaatsvervangend directeur van Chengjiang City afvalverbrandingsbehandelingscentrum introduceerde dat na de afvalverbrandingsinstallatie, voornamelijk behandeld in de binnenlandse vuilnis van Chengjiang City. Het passeert voornamelijk door verbranding, dan is de afval onschadelijk, hulpmiddel en verminderd, na de behandeling. Er is een zeer positieve rol in de bescherming van Fu Xianhu. (Tong NA, ZENG Yingying Chengjiang Municipal Municipal Media Center) (Editor: Xu Qian, Zhu Hongxia) Delen Laat meer mensen zien.