Zuiver de stad van de stad, lhasa scheurt ernstig op de staart, enz.

Zuiver de stad van de stad, lhasa scheurt ernstig op de staart, enz.

Met de introductie van een nieuwe ronde van "Winter Tour Tibet" -beleid, trok het Budala Palace veel bezoekers om te bezoeken.

Tegenwoordig kan de meerderheid van de burgers het Potala-paleis en de omliggende toeristische attracties zich natuurlijk en beter voelen, en het fenomeen van het slepen is aanzienlijk verminderd, en het handelsmerk van de winkel is aanzienlijk verbeterd, en dit is gunstig voor Lhasa de stad Management en uitgebreide wetshandhavingsbureau (hierna aangeduid als Lhasa City Chengguan District Urban Management Bureau) De stad is effectief in rectificatiewerkzaamheden. Wethandhavingsambtenaren adviseerden hun residuen. De foto werd geleverd door het Lhasa City Chengguan District Urban Management Bureau, in de afgelopen jaren, met de krachtige ontwikkeling van de toeristische industrie in Lhasa, "Damadam die ‘fenomeen in het Potala-paleis, Jokhang-tempel, burgerluchtvaartautoriteit, vaak vaak voorkomt , Vooral in het hoogseizoen is dergelijke verschijnselen bijzonder serieus. Sommige armbanden gemaakt met nep of inferieur agaat, dennen, kralen, rode koralen, enz. De ketting is gericht op de buitenlandse toeristen en neemt het einde van de staart en dwingt zelfs om te verkopen, toeristen te verkopen. Veel toeristen hebben ook problemen en ook invloed op het beeld van toeristische stad in Lhasa. In dit opzicht blijft de PASA City Chengguan District Urban Management Bureau Club een eind-to-verkoop rectificatie uitvoeren met de relevante functionele afdelingen en de inspectie van het sleutelgedeelte van het stoffen paleis verhogen en de beurt aannemen -Off groepswaarde-duty-modus ononderbroken.

Tijdens het dagelijkse wetshandhavingsproces erven de wetshandhavingsambtenaren van de wetshandhavingsbrigade van het gebouwen de werkhouding van gehumaniseerde dienstwetshandhaving en de items voor het personeel van de "staart", de items die tijdelijk waren verkocht en de informatie en Relevante documenten werden geregistreerd. Educatieve overreding op hetzelfde moment.

Voor herhaaldelijk onderwijs zijn de omstandigheden echter ernstig, belemmeren de wetshandhaving en overgebracht naar het politiebureau van het openbare veiligheid en het politiebureau voor de jurisdictie.

Onlangs bleek de verslaggever dat de wetshandhavingspersoneel van het wetshandhavingsteam van gebouwen in de buurt van de Baishang, in de buurt van de parkeerplaats van de witte toren, veel paden verzamelde, en ze renden snel uit of deed alsof ze in de buurt waren. Kom .

De verborgenheid van het pad is erg vloeibaar.

Toch kan wetshandhavingspersoneel het trailing personeel in een menigte nog steeds herkennen.

Vanwege het gebrek aan relevante bepalingen kan de wetshandhavingspersoneel echter alleen hun artikelen grijpen tijdens de handel op het terrein. "Veel staarten zijn nog beter als het onderwijs overtuigend is, maar ze kunnen niet een paar dagen of zelfs een paar minuten wachten, en ze zullen weer in de buurt komen. En sommige mensen willen elke manier doen, weigeren om ID-kaartinformatie te verstrekken, weigeren te betalen boetes.

Luochuan, kapitein, de kapitein van het DUA Municipal Urban Management Bureau, het Cultuur District Urban Management Bureau, vertelde verslaggevers. Voor de problemen die tijdens het wetshandhavingsproces zijn aangetroffen, heeft de wetshandhavingsbrigade van gebouwen ook een reeks maatregelen genomen, zoals wit Toren parkeerplaats, uitzicht op mensen in het verkeer van mensen. Scènes, bouche North Poort, Zongjiao Lukang Parking, enz. Regionaal georganiseerde speciale wetshandhavingsfunctionarissen heeft ononderbroken patrouilles in hun respectievelijke punten uitgevoerd. "Het is 8 uur tot 11:00 uur, en wetshandhavingsambtenaren hebben rotondes ge?mplementeerd.

Het wordt voornamelijk gerectificeerd om het parcours en langs het straatbedrijf te verhelpen. ‘S Avonds zijn er meer mensen die de nachtscènes op het Potala Palace Square bekijken, voornamelijk de flow-leveranciers rond de omgeving gelijkenis.

"Luochuan zei, de reden waarom het slepende fenomeen herhaaldelijk is verboden en de reden is dat het bestaan ??van consumptieverbehoeften.

In dit opzicht suggereerde Luochuan toeristen, probeer naar reguliere winkelcentra en de ambachtenwinkel om toeristische producten te kopen. Bovendien, zodra het gedrag van de trailing of sterke buy-over, het de eerste keer duurt om 110 alarm te bellen. Vervolgens zal de wetshandhavingsbrigade van gebouwen de inspecties blijven verhogen, blijven rectificatie-acties uitvoeren en een prachtige stedelijke leefomgeving cre?ren voor de meerderheid van de burgers.

Editor die de leiding heeft: DEGUN BOZONG.