"Het Chinese karakteristieke socialisme-systeem is het beste voor China National Affairs" (100 buitenlandse politieke partijen moeten de CCP zien)

"Het Chinese karakteristieke socialisme-systeem is het beste voor China National Affairs" (100 buitenlandse politieke partijen moeten de CCP zien)

"Een groot land kan nog steeds vitaliteit door honderd jaar handhaven, wat niet gemakkelijk is.

"Voor de voormalige premier Mai Jie, Peter, Peter, in het geval van een interview, is China’s ontwikkelingsresultaat te wijten aan het sterke leiderschap van de Communistische Partij van China," China’s succes is het succes van de Chinese Communistische Partij. "

De ontwikkeling van China is niet alleen bevorderlijk voor het Chinese volk, maar cre?ert ook enorme markten en vele investeringsmogelijkheden voor de wereld. Sinds 1987 heeft Mai JIie het bezoek aan China herhaaldelijk uitgenodigd aan China over het ministerie van Buitenlandse Liaison, het ministerie van Buitenlandse Liaison, langetermijnzaken: hervorming en opening om de economische en buitengewone, huidige normen te bevorderen, bijna 100 miljoen landelijke arme mensen, 5 g Communicatienetwerk, kunstmatige intelligentie, ruimtevaart en andere high-tech snelle ontwikkeling … Maijie zei dat de ontwikkelingsresultaten van China hem een ??diepe indruk hebben verlaten, en het meeste gewicht, het is ongetwijfeld een snelle toename van de levensstandaard van de Chinezen.

Maijie maakt zich vooral bezorgd over armoedebestrijding.

In december vorig jaar woonde hij het internationale forum van menselijke wezens bij, gehost door China. Mai Jie wees op zijn toespraak dat veel landen ter wereld armoede hebben. Realiseer de economische ontwikkeling, verbeter het welzijn van het volk, elimineer armoede verschijnselen, heeft politieke visie, langetermijnplanning nodig en handhaven van politieke, economische en sociale stabiliteit.

"De echte politicus kan langetermijndoelen ontwikkelen en er doorheen implementeren.

"Hij zei dat China altijd is toegewijd aan de implementatie van de duurzame ontwikkelingsagenda van de Verenigde Naties voor 2030, en implementeert de doelstellingen van armoede reductie in deze agenda van tevoren.

China heeft een groot beleidsinitiatief ontwikkeld om armoede te elimineren en pragmatische actie te nemen, Hongaarse partijen worden zeer op prijs gesteld.

Vorig jaar plotseling de nieuwe Crown Pneumonia-epidemie?n. China’s UPS en DOWN, worstelen om weerstand te bieden aan de ziekte en het bereiken van belangrijke strategische resultaten in korte tijd.

Maijie Zhi Xinxin Society of Diplomatic Society, uitgedrukt respect en waardering van het Chinese volk om de effectiviteit van Britse anti-epidemie te bereiken onder leiding van de voorzitter XI Jinping, en geloof dat China het vermogen heeft om de invloed van de epidemie geleidelijk te maken, en China’s anti-VLOATIE-prestaties zijn de volgende paar TENS. De wereldwijde anti-infectieuze ziekte biedt belangrijke ervaring.

Maijie wees erop dat de sleutel tot het succes van de epidemische preventie en controle van China is dat de Chinese communistische partij en de Chinese overheid een hoge discipline hebben georganiseerd.

De epidemie is nog steeds verspreid over de hele wereld, waardoor ernstige uitdagingen in de armoedebestrijding van de wereld worden veroorzaakt.

Mai Jiexi zei dat de Poverty Reduction-ervaring van China een referentie biedt voor landen over de hele wereld, en geloof dat China de ontwikkelingservaring in alle landen zal blijven delen en de overeenkomstige ondersteuning voor ontwikkelingslanden blijven verschaffen.

In 2009, toen de vice-voorzitter van China, vice-voorzitter Xi Jintping Hongarije bezocht tijdens Hongarije.

Ma Jiexi herinnert aan de bijeenkomst: "We hebben een zeer zinvolle dialoog uitgevoerd, ik ben hier vandaag trots op geweest." Mai Jie zei dat president Xi Jinping de ontwikkeling van China en de relatie tussen China en de wereld duidelijk is. De mening van.

"President Xi Jinping brengt een nieuwe manier van denken voor de wereld." Maijie is van mening dat de Chinese communistische partij vitaliteit kan behouden, voortdurend nieuwe prestaties bereikt, voornamelijk twee redenen: ten eerste, de Chinese Communistische Partij heeft het hoogste ideaal voor langdurige strijd En ultieme doelen; Ten tweede, de Chinese Communistische Partij blijft het tempo met de tijd en is constant in de praktijk innoveren. "Elk land is op zoek naar een sociaal systeem dat het beste past bij zijn historische traditie, culturele accumulatie en basisnationale voorwaarden. Het leiderschap van de Communistische Partij van China, het meest socialistische systeem van Chinese kenmerken is het beste voor de nationale omstandigheden van China, en zal China promoten om in de toekomst te blijven ontwikkelen en meer vooruitgang te boeken..

"China neemt actief deel aan internationale aangelegenheden, is toegewijd aan het handhaven van multilateralisme, het bevorderen van de ontwikkeling van wereldvrede en de voortgang van de menselijke beschaving en bevordering van de constructie van menselijke lotgemeenschappen, en heeft een diepe impact op de wereld.

Maijie gelooft dat de constructen van Xi Jinping Chairman ‘zeer correct, kritisch’ is, ‘zijn de wereldwijde uitdagingen van vandaag in de wereld gemarkeerd en moeten landen samenwerken.

Internationale samenwerking en multilateralisme zijn effectieve paden voor het handhaven van vrede en bevordering van ontwikkeling. Zelfs in de Europese regio Midden-Oosten, de taal en het Chinees als taal en Chinees, zijn ook een belangrijk platform voor Hongarije jongeren geworden om Chinees te leren en te begrijpen Chinese cultuur.

Mai Jie zei dat Hongaars bereid is om een ??brug voor China en EU-uitwisseling te bouwen.

Ik geloof dat Hongarije onder de gezamenlijke ondersteuning van beide partijen, meer Hongarije-bouwers en opvolgers zal cultiveren.